BRYLLUP

Ingen bryllup er like, men ofte er det mange likheter. På denne siden kan du lese om hvordan en bryllupsdag er med heldagsfotografering.

Dagen begynner med forberedelsene til brud og brudgom. Uansett om du gjør deg klar hjemme, på hotellrom eller en salong kan man få mange flotte bilder herfra. I tillegg til bruden, brudgommen og forloverne tar vi bilder av ringene, blomstene, kjolen og andre detaljer man ønsker.

Husk å gi deg selv god tid til forberedelsene før vielsen. Da kan du slappe av, nyte tiden og få en fantastisk start på den store dagen!

Brudgommens første blikk av bruden er alltid verdt å forevige. Nå er ventingen over og herfra går det slag i slag resten av dagen. Før du vet ordet av det er dagen omme. Da er det ekstra kjekt å ha fine bilder å se tilbake på.

Selv om jeg planlegger godt på forhånd er det ofte de naturlige øyeblikkene som oppstår, som blir de beste bildene.

Ta gjerne med dere brudepiker, forlovere eller andre dere ønsker når vi tar bryllupsbildene. 

Etter bryllupsbildene går turen til selskapslokalet og jeg dekker mottakelse av brudeparet. På forhånd har vi avtalt hvilken gruppebilder dere ønsker og vi får tatt disse raskt og effektivt slik at festmiddagen kan begynne. Her blir talere, den gode stemningen og detaljer fra lokalet og pynten fotografert.

Å velge heldagsfotografering er en investering som bare øker i verdi. Man får minnene fra dagen dokumentert på en måte som er et bryllup verdig. Ikke bare har brudeparet glede av minnene, men de kan deles fritt til venner og familie. Tenk bare å kunne se tilbake på bildene om 20 år. 

Trykk på et av bildene under, for å se flere bryllupsbilder.

 

Hvis du er på utkikk etter en bryllupsfotograf, har jeg veldig lyst å prate med deg. Jeg tilbyr et gratis og uforpliktende møte, der dere kan fortelle om deres ønsker, og jeg kan gå igjennom hva jeg tilbyr. 

Bringedalfoto Alf Bringedal Org. Nr: 919699957 MVA, behandler kundedata i henhold til personvernloven (GDPR). Du kan når som helst be om innsyn eller be om å få slettet de opplysningene som er registrert på deg, om du har vært i kontakt med oss som kunde. For opplysninger/sletting av persondata - send e-post til alf@bringedalfoto.no se også siden Personvernerklæring  for mer utfyllende informasjon rundt ditt personvern.

1795x645 PNG ikke transp tekst.png