Velkommen til

bringedalfoto logo hvit

Velkommen til

Logo Bringedalfoto

Bringedalfoto hjelper små og mellomstore bedrifter med foto, video og markedsføring til konkurransedyktige priser.

Ta kontakt

Portrettfotografering

Bringedalfoto tilbyr portrettfotografering til enkeltpersoner og bedrifter. Trenger dere nye bilder til hjemmeside, LinkedIn, sosiale medier eller intranett kan Bringedalfoto hjelpe.

Ansatt portrett

Vi kan ta portrett av de ansatte i arbeidssituasjoner eller med hvit/grå bakgrunn. Bildene kan også tilpasses for bruk på nettsiden deres.

Gruppebilder

Ønsker dere gruppebilder av hele bedriften eller kanskje avdelingsvis? Det fikser vi! Jeg har erfaring fra hundrevis av gruppebilder som bryllupsfotograf og kan raskt stille opp en stor gruppe mennesker.

Portabelt studio

Alt av blitser og studioutstyr kan settes opp på arbeidsplassen deres. Dette gjør at vi effektivt kan ta bilder av de ansatte, slik at det ikke forstyrrer arbeidsdagen deres mer enn nødvendig.

Portfolio

Her er et utvalg av portrettbilder for bedrift.

Markedsføring tilpasset små og mellomstore bedrifter

Markedsføring har endret seg radikalt de siste årene. Skal man henge med, trenger man nytt og oppdatert innhold som er tilpasset digitale plattformer og sosiale medier.

Kampanjetekst

Jeg kan hjelpe med å utforme tekst for deres annonser rettet mot sosiale medier.

Nå et stort publikum

Annonsering på sosiale medier er den mest kostnadseffektive måten å nå et stort publikum på.

Målrettet markedsføring

Den største oppsiden ved annonsering i sosiale medier er at man kan målrette markedsføringen veldig nøyaktig.

Profesjonelle bilder

Jeg kan hjelpe dere med å profilere deres bedrift og produkter ved hjelp av bilder.

Raske tilbakemeldinger

På sosiale medier kan man raskt få respons på en annonse og gjøre justeringer der det trengs.

Komplett løsning

Jeg kan hjelpe dere med alt fra bilder, utforming av annonse samt kjøre annonsen live på sosiale medier for dere. Det er også mulig at dere gjør noen av delene selv. Sammen finner vi en løsning tilpasset dere.

Når dere ut til alle kundene dere ønsker?

Alle bedrifter har forskjellige behov og forskjellige målgrupper. Ta gjerne kontakt så kan vi sammen se på løsninger som kan passe for akkurat deres bedrift. Slik at dere kan treffe enda bedre på markedsføringen framover.

Om Bringedalfoto

Bringedalfoto ble startet i 2017 og drives og eies av Alf Bringedal.

Om Alf Bringedal

Jeg har vært interessert i fotografering hele mitt voksne liv. Men det skulle ta litt tid før jeg startet opp for meg selv og satset på det for fullt. ​Først tok jeg en Bachelor i Varehandels Ledelse på BI. Deretter arbeidet jeg seks år som avdelingsleder i varehandel. Jeg fikk så muligheten som Varehussjef for egen butikk. Denne stillingen hadde jeg i fire år fram til jeg høsten 2017 bestemte meg for å gjøre noe helt nytt. Jeg sa opp jobben og startet Bringedalfoto!  

Kompetanse fra salg, ledelse og markedsføring

I dag trives jeg veldig godt med å drive Bringedalfoto og alle erfaringene fra varehandel får jeg bruk for hver eneste dag. Jeg har en god forståelse for det å drifte en bedrift og salg spesielt. Dette gjør at jeg kan hjelpe mine bedriftskunder på en unik måte. Mitt mål er at mine bilder skal gi dere økt salg! Jeg kan også tilby råd og hjelp for dere, til å komme i gang med målrettet markedsføring direkte mot deres kunder.

Lokalisert på Sotra / Bergen

​​Jeg bor på Sotra utenfor Bergen sammen med min forlovede Hanne Linn og våre to barn. Hovedsakelig arbeider jeg i Bergens området, men tar også oppdrag andre plasser i landet.

Fornøyde kunder betyr alt for Bringedalfoto. På facebook og Google har Bringedalfoto toppscore med 5.0 av 5.0 mulige.

Ta kontakt i dag
Lokalisert

Sotra / Bergen / Norge

Bringedalfoto Alf Bringedal MVA 919699957