bringedalfoto logo
Anbefalinger

Tilbakemeldinger fra brudepar

Live Førland

Vi kan virkelig anbefale Bringedalfoto. Bildene vi fikk i anledning vårt bryllup ble utrolig fine. Alf er hyggelig, profesjonell og serviceinnstilt. Bidrar til å gjøre stemningen toppers. Anbefales på det sterkeste.

Solveig Sandvik Tveiten

Vi vil anbefala BringedalFoto på det varmaste😀💕. Alf og Helene tok bilder i bryllupet vårt i September, og vi er strålande fornøyd med alt det arbeidet som blei lagt ned både før, under og etter bryllupet. Her har du ein fotograf som virkelig legger sin sjel i at alt skal bli så bra som mulig, og at brudeparet skal bli super fornøyd! Vi er så takknemmelig for den gode jobben som dei gjorde, og vi sit no igjen med utrulig mange fine bilder frå vår drømmedag💍❤️. Tusen takk til BringedalFoto for at dåke foreviga dagen vår👏👏.

Ida Marie Ersland

Vi brukte Bringedalfoto i vårt bryllup og kunne ikke vært mer fornøyd! De var utrolig behagelig og profesjonelle hele veien.
Pga en veldig god dialog med de om hva vi ønsker på forhånd, gode forberedelser og planlegging av dem, en veldig god innsats på selve dagen og etterarbeid var vi utrolig fornøyd med bildene fra dagen vår! Vi har fått kjempemange fine bilder og minner som er gull verdt!
Vil absolutt anbefale Bringedalfoto videre til andre og kommer til å bruke dem igjen selv ved andre anledninger.

Anne Christine Stockinger Nordbø

Veldig dyktig, behagelig og sympatisk fotograf. Kjappe tilbakemeldinger de gangene vi har vært i kontakt. Flink og tålmodig med barn som fotoobjekt. Vi kan sterkt anbefale Bringedalfoto både til bryllup/dåp og familiebilder/hjemmefotografering.Tommy & Therese Hagenes

Profesjonell, faglig flink, organisert og hyggelig. 👍

&

Profesjonell og flink fotograf. Vi kan virkelig anbefale Alf som fotograf 😊Ta kontakt

Ehhh, vi har ikke giftet oss før, hva trenger vi å vite om bryllupsfotografering?

Her kan dere lese om hele prosessen fra dere tar kontakt til dere har et nydelig online galleri med bilder fra dagen deres. Trykk på symbolene for å lese mer.

Dere tar kontakt, vi finner en pakke som passer til deres behov. Jeg har ferdig pakker på Brudebilder, Halvdagsfotografering og Heldagsfotografering. Passer ingen av disse pakkene deres behov kan vi sammen finne en løsning som passer dere. Jeg sender dere så en digital avtale som dere kan lese igjennom og enkelt signere på PC eller mobil. Dette sikrer at vi er helt enig om hvilken tjenester som skal leveres og til hvilken priser. Slik at det ikke blir noen misforståelser som kan føre til uenigheter i framtiden.

For å sikre suksess på bryllupsdagen deres er det viktig med gode forberedelser. Vi har et planleggingsmøte sammen (kan gjennomføres på telefon/video hvis det ikke lar seg gjøre å treffes), her går vi igjennom dagen deres og lager en plan for fotograferingen. Dette møtet er også veldig viktig for at vi skal bli litt bedre kjent med hverandre. Slik at jeg får en bedre forståelse for deres ønsker og hvilken bilder som er viktig for dere.

Bryllupsfotografen er den personen man tilbringer mest tid sammen med på bryllupsdagen (i hvert fall på heldagsfotografering) så da er det jo kjekt at man kjenner personen litt på forhånd. Derfor har jeg også inkludert parfotografering/forlovelsesfotografering i halv- og heldagspakkene mine. Slik at vi får mulighet å bli enda bedre kjent, samt at dere får trent dere på å bli tatt bilde av. Les gjerne mer om forlovelsesfotogafering her.

Uansett hvor mye man planlegger og tilrettelegger, når dagen endelig kommer er det lett for å bli litt stresset og nervøs som brudepar. Da er det greit å ha med seg en rolig og erfaren fotograf som har planlagt alt på forhånd og stiller med dobbelt opp av alt det profesjonelle kamerautstyret. Slik at i hvert fall ikke fotograferingen skal utgjøre et stressmoment for dere.

Selvfølgelig er hovedjobben min å fange øyeblikkene, men jeg hjelper gjerne til med slipsknuter, sløyfer, mansjettknapper, plaster, biltransport for besteforeldrene som ble glemt, paraplyer og alt det andre som plutselig oppstår på en bryllupsdag.

Når bryllupet er ferdig, maten er spist og glassene er tomme. Da begynner en veldig stor del av jobben til bryllupsfotografen. I løpet av en bryllupsdag blir det knipset tusenvis av bilder. Disse må sorteres ned slik at kun de beste bildene er igjen. De utvalgte bildene blir så klippet og fargebehandlet. Stilen min for bilder er lys og naturlig.

Jeg har et antall bilder som er inkludert i de forskjellige pakkene, dette er minimumsantallet jeg garanterer at dere får. Som oftest vil jeg levere flere bilder enn dette uten noe ekstra kostnad. For meg er det viktig at dere får alle de fine bildene fra dagen uten at det skal være begrenset av pakkens antall.

Når alt er klart laster jeg bildene opp i et online galleri som vil være aktivt i 12 måneder. Her kan dere se bildene og dele de med familie og venner.

Jeg tilbyr også Album og Touch Galleri av profesjonell kvalitet, produsert i Norge. Dette kan bestilles i etterkant hvis dere ønsker det. Det er en flott måte å la bildene komme til live på.

Bryllupsgalleri

Her er litt bilder fra noen av brudeparene jeg har fotografert:

Silje & Mats

Til Galleri

Live & Lars

Til Galleri

Linn & Jørgen

Til Galleri

Mai-Linn & Yngve

Til Galleri

Marthe & Lennart

Til Galleri

Julianne & Martin

Til Galleri

Monika & Arvid

Til Galleri

Carina & Gard

Til Galleri

Hege & Christian

Til Galleri

Helene & Magne

Til Galleri

Mer om meg

Jeg heter Alf Bringedal og har vært interessert i foto helt siden jeg fikk mitt første kamera for mer enn 20 år siden. Gleden ved å forevige ett øyeblikksbilde, ett ansiktsuttrykk eller en spesiell stemning er det som driver meg som fotograf. At de som blir fotografert blir fornøyd med bildene, betyr alt for meg.

Bryllupsfotograf

Det å være bryllupsfotograf er ikke en rolle man skal ta enkelt på. Man har ansvar for at en av de største dagene i brudeparets liv skal foreviges. Og man får kun en mulighet til å fange et gitt øyeblikk. Man kan ikke be brudeparet gå ut av kirken en gang til, slik at man får stilt inn fokus riktig denne gangen.

Det er ikke rent få baller man må holde i luften samtidig som bryllupsfotograf. Man må sørge for at alt av innstillinger i kamera er riktig. Man må tenke kreativt på hvordan ta neste bilde. Man må forutse situasjoner som kan oppstå og plassere seg i rett posisjon for å få blinkskuddet. Man har på seg to proffkameraer som veier mye, veldig mye. Samtidig som man gjør alt dette må man være hyggelig og smalltalke med gjestene og kunne ta styringen på store folkemengder for å få gruppebildene.

Det er ikke rart at mange fotografer holder seg langt unna bryllup, det er en svært krevende jobb.

Men for meg passer det helt perfekt! Jeg har arbeidet i varehandel i over 15 år, der har jeg fått veldig god trening i å omgås mange mennesker og å arbeide under press. Jeg har arbeidet seks år som avdelingsleder og fire år som varehussjef. Dette har vært roller med stort ansvar, som har vært med på å utvikle meg til den jeg er i dag. Jeg trenger utfordringer, og i rollen som bryllupsfotograf føler jeg virkelig jeg får brukt alle egenskapene jeg har opparbeidet over mange år.


Lokalisert på Sotra / Bergen

Jeg bor på Sotra utenfor Bergen sammen med min kone Hanne Linn og våre to barn. Hovedsakelig arbeider jeg i Bergens området.

prisliste bryllupsfotografering
les om heldagsbryllup i hardanger
les om Forlovelsesfotografering
Lokalisert

Sotra / Bergen / Norge

Bringedalfoto Alf Bringedal MVA 919699957