bringedalfoto logo

Personvernerklæring

Personvern, nettbasert behandling av personopplysninger:

Denne personvernerklæringen gjelder for Bringedalfoto - Alf Bringedal org.nr. 919699957 MVA. Bringedalfoto er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på: www.bringedalfoto.no

Personopplysninger som behandles: Navn, adresse, , e-postadresse, telefonnummer. Bringedalfoto samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort.

Eksempler på informasjon som innhentes:
– Navn.– Telefonnummer og e-postadresse.– Post/fakturaadresse.– Informasjon om din bruk av nettsiden, i form av blant annet hvilke undersider som besøkes, nettleserinnstillinger og IP-adresse.

Hvordan innhentes informasjon?
Vi tar vare på opplysninger du sender oss via e-post, mobil eller facebook. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produkter eller tjenester. Google Analytics brukes for å få informasjon rundt bruken av www.bringedalfoto.no.

Eksempel:
– Når man kontakter bringedalfoto vedrørende et potensielt nytt oppdrag, vil opplysninger fra denne kontakten bli lagret. Formålet med informasjonen som innhentes:– For å kunne gi tilgang til våre produkter og tjenester– For å kunne sende relevant informasjon– For å kunne ta kontakt og tilby våre produkter og tjenester​

Hvordan lagres informasjonen?
Opplysningene lagres i et eller flere av følgende systemer: vårt faktureringssystem FIKEN.no, Google Drive, Sprout, Webflow.

Hvordan slette opplysningene?
Informasjon slettes på oppfordring ved å sende e-post til alf@bringedalfoto.no

Vi utleverer ikke informasjonen din
Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men vi kan bruke underleverandører til å levere hele eller deler av nettsiden. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av oss.​

Du har rettigheter
Du kan kreve innsyn i personopplysningene om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven. Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake. Dersom du mener at Bringedalfoto Alf Bringedal  ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

Lokalisert

Sotra / Bergen / Norge

Bringedalfoto Alf Bringedal MVA 919699957