Personvernerklæring

Personvern, nettbasert behandling av personopplysninger:

Denne personvernerklæringen gjelder for Bringedalfoto - Alf Bringedal org.nr. 919699957 MVA. Bringedalfoto er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på: www.bringedalfoto.no

Personopplysninger som behandles:

Navn, adresse, , e-postadresse, telefonnummer. Bringedalfoto samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort.

 

Eksempler på informasjon som innhentes:

– Navn.

– Telefonnummer og e-postadresse.

– Post/fakturaadresse.

– Informasjon om din bruk av nettsiden, i form av blant annet hvilke undersider som besøkes, nettleserinnstillinger og IP-adresse.

 

Hvordan innhentes informasjon?

Vi tar vare på opplysninger du sender oss via e-post, mobil eller facebook. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produkter eller tjenester. Google Analytics brukes for å få informasjon rundt bruken av www.bringedalfoto.no.

 

Eksempel:

– Når man kontakter bringedalfoto vedrørende et potensielt nytt oppdrag, vil opplysninger fra denne kontakten bli lagret.

Formålet med informasjonen som innhentes:

– For å kunne gi tilgang til våre produkter og tjenester

– For å kunne sende relevant informasjon

– For å kunne ta kontakt og tilby våre produkter og tjenester

Hvordan lagres informasjonen?

Opplysningene lagres i et eller flere av følgende systemer: vårt faktureringssystem FIKEN.no, Google Drive, TAVE Studio Manager, Pixieset album samt WIX.com

Hvordan slette opplysningene?

Informasjon slettes på oppfordring ved å sende e-post til alf@bringedalfoto.no

Vi utleverer ikke informasjonen din

Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men vi kan bruke underleverandører til å levere hele eller deler av nettsiden. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av oss.

Du har rettigheter

Du kan kreve innsyn i personopplysningene om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at Bringedalfoto Alf Bringedal  ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

Fotograf - Bryllup - Nyfødtbilder - Barnebilder - Familiebilder - Bergen - Bryllupsfotograf

Bringedalfoto Alf Bringedal Org. Nr: 919699957 MVA, behandler kundedata i henhold til personvernloven (GDPR). Du kan når som helst be om innsyn eller be om å få slettet de opplysningene som er registrert på deg, om du har vært i kontakt med oss som kunde. For opplysninger/sletting av persondata - send e-post til alf@bringedalfoto.no se også siden Personvernerklæring  for mer utfyllende informasjon rundt ditt personvern.

1795x645 PNG ikke transp tekst.png