Personvernerklæring

Personvern, nettbasert behandling av personopplysninger:

Denne personvernerklæringen gjelder for Bringedalfoto - Alf Bringedal org.nr. 919699957 MVA. Bringedalfoto er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på: www.bringedalfoto.no

Personopplysninger som behandles:Navn, adresse, , e-postadresse, telefonnummer. Bringedalfoto samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort.

Eksempler på informasjon som innhentes:
– Navn.– Telefonnummer og e-postadresse.– Post/fakturaadresse.– Informasjon om din bruk av nettsiden, i form av blant annet hvilke undersider som besøkes, nettleserinnstillinger og IP-adresse.

Hvordan innhentes informasjon?
Vi tar vare på opplysninger du sender oss via e-post, mobil eller facebook. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produkter eller tjenester. Google Analytics brukes for å få informasjon rundt bruken av www.bringedalfoto.no.

Eksempel:
– Når man kontakter bringedalfoto vedrørende et potensielt nytt oppdrag, vil opplysninger fra denne kontakten bli lagret.Formålet med informasjonen som innhentes:– For å kunne gi tilgang til våre produkter og tjenester– For å kunne sende relevant informasjon– For å kunne ta kontakt og tilby våre produkter og tjenester​

Hvordan lagres informasjonen?
Opplysningene lagres i et eller flere av følgende systemer: vårt faktureringssystem FIKEN.no, Google Drive, TAVE Studio Manager, Pixieset album samt WIX.com

Hvordan slette opplysningene?
Informasjon slettes på oppfordring ved å sende e-post til alf@bringedalfoto.no

Vi utleverer ikke informasjonen din
Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men vi kan bruke underleverandører til å levere hele eller deler av nettsiden. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av oss.​

Du har rettigheter
Du kan kreve innsyn i personopplysningene om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.Dersom du mener at Bringedalfoto Alf Bringedal  ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

Lokalisert

Sotra / Bergen / Norge

Bringedalfoto Alf Bringedal MVA 919699957