bringedalfoto logo

Om Alf Bringedal

Jeg heter Alf og har vært interessert i foto helt siden jeg fikk mitt første kamera for mer enn 15 år siden. Gleden ved å forevige ett øyeblikksbilde, ett ansiktsuttrykk eller en spesiell stemning er det som driver meg som fotograf. At de som blir fotografert blir fornøyd med bildene, betyr alt for meg.

Bryllupsfotograf

Det å være bryllupsfotograf er ikke en rolle man skal ta enkelt på. Man har ansvar for at en av de største dagene i brudeparets liv skal foreviges. Og man får kun en mulighet til å fange et gitt øyeblikk. Man kan ikke be brudeparet gå ut av kirken en gang til, slik at man får stilt inn fokus riktig denne gangen.

Det er ikke rent få baller man må holde i luften samtidig som bryllupsfotograf. Man må sørge for at alt av innstillinger i kamera er riktig. Man må tenke kreativt på hvordan ta neste bilde. Man må forutse situasjoner som kan oppstå og plassere seg i rett posisjon for å få blinkskuddet. Man har på seg to proffkameraer som veier mye, veldig mye. Samtidig som man gjør alt dette må man være hyggelig og smalltalke med gjestene og kunne ta styringen på store folkemengder for å få gruppebildene.

Det er ikke rart at mange fotografer holder seg langt unna bryllup, det er en svært krevende jobb.

Men for meg passer det helt perfekt! Jeg har arbeidet i varehandel i over 15 år, der har jeg fått veldig god trening i å omgås mange mennesker og å arbeide under press. Jeg har arbeidet seks år som avdelingsleder og fire år som varehussjef. Dette har vært roller med stort ansvar, som har vært med på å utvikle meg til den jeg er i dag. Jeg trenger utfordringer, og i rollen som bryllupsfotograf føler jeg virkelig jeg får brukt alle egenskapene jeg har opparbeidet over mange år.


Lokalisert på Sotra / Bergen

Jeg bor på Sotra utenfor Bergen sammen med min kjære kone Hanne Linn og våre to barn. Hovedsakelig arbeider jeg i Bergens området, men tar også oppdrag andre plasser i landet. ​​Hvis dere ønsker å bli bedre kjent med meg, før dere bestemmer dere for om dere vil ha meg som deres bryllupsfotograf. Kan vi gjerne ta et uforpliktende møte. Der kan dere få svar på spørsmål dere måtte ha og vi kan gå igjennom dagen deres.

Til BryllupTil Prisliste Bryllup
Lokalisert

Sotra / Bergen / Norge

Bringedalfoto Alf Bringedal MVA 919699957