Alf Bringedal

Jeg heter Alf og har vært interessert i foto helt siden jeg fikk mitt første kamera for mer enn 15 år siden. Siden den tid har det blitt mange nye kameraer og titusenvis av bilder. Gleden ved å forevige ett øyeblikksbilde, ett ansiktsuttrykk eller en spesiell stemning er det som driver meg som fotograf. At de som blir fotografert blir fornøyd med bildene, betyr alt for meg.

I 2017 sa jeg opp min faste og trygge jobb for å starte for meg selv som fotograf. Jeg har ikke angret en eneste dag, og er svært takknemlig for at jeg har muligheten til å arbeide med akkurat det jeg ønsker. 

 

Jeg bor på Sotra utenfor Bergen sammen med min forlovede Hanne Linn og våre to barn. Hovedsaklig arbeider jeg i Bergens området, men tar også oppdrag andre plasser i landet.

Bringedalfoto Alf Bringedal Org. Nr: 919699957 MVA, behandler kundedata i henhold til personvernloven (GDPR). Du kan når som helst be om innsyn eller be om å få slettet de opplysningene som er registrert på deg, om du har vært i kontakt med oss som kunde. For opplysninger/sletting av persondata - send e-post til alf@bringedalfoto.no se også siden Personvernerklæring  for mer utfyllende informasjon rundt ditt personvern.

1795x645 PNG ikke transp tekst.png