bringedalfoto logo

Barn & Familie

Jeg mener det beste er å fotografere barn i deres rette element, da får man også fornøyde barn som smiler av glede. Dette kan for eksempel gjøres hjemme eller utendørs. Plasser som lekeplassen eller skogen er områder de aller fleste barn trives godt i og dette skaper en naturlig og fin setting.  

Hjemmefotografering

Portabelt studioutstyr

Alt av blitser og studioutstyr kan settes opp hjemme hos dere. Dette gjør at vi kan få studiokvalitet på bildene, uten at dere må reise til et studio.

Barnevennlig

At barna kan få pauser og leke i kjente og trygge omgivelser, gjør at det blir større sannsynlighet for gode blinkskudd.

Personlig

Har dere noen ting dere ønsker å ha med på bildene er det helt supert. Jeg elsker å improvisere og å finne nye løsninger.

Anbefalinger

Tilbakemeldinger fra kunder

Iselin Strandskog

Vi kan virkelig anbefale Alf! Han er en kjempe koselig og dyktig fotograf. Vi hadde søskenfotografering og han var tålmodig og flink med de små.
Utkast og bilder fikk vi kort tid etter fotografering. Han holdt god kontakt etter fotografering og var opptatt av at vi som kunde skulle være fornøyd. Vi kommer til å bruke Alf igjen og kan anbefale han videre
😊

May-Britt O. Hellesund-Rong

Vi er veldig fornøyd med bildene Alf tar. De ble veldig flotte. Det er også en kjempe fordel at han kan komme hjem til deg og ta bildene. I en travel hverdag er det veldig behagelig å slippe å stresse ut dørene. Han var tålmodig med barna, veldig profesjonell og det er behagelig å ha han rundt seg.

Anne Christine Stockinger Nordbø

Veldig dyktig, behagelig og sympatisk fotograf. Kjappe tilbakemeldinger de gangene vi har vært i kontakt. Flink og tålmodig med barn som fotoobjekt. Vi kan sterkt anbefale Bringedalfoto både til bryllup/dåp og familiebilder/hjemmefotografering.Marianne Huseby

Vi er kjempefornøyd. Vi opplevde Alf som fleksibel, vi hadde god kommunikasjon oss imellom, han var tålmodig og flink med de små - og sto for rask levering av både fotograferingstime, redigering av utkastene og selve sluttproduktet.Han tilbyr lommebokvennlige priser og bilder av høy kvalitet. Han stiller på døren med utstyr, så både store og små kan være mer avslappet i egne omgivelser. Gir han mine sterkeste anbefalingerOm meg

Jeg heter Alf og har vært interessert i foto helt siden jeg fikk mitt første kamera for mer enn 20 år siden. Gleden ved å forevige ett øyeblikksbilde, ett ansiktsuttrykk eller en spesiell stemning er det som driver meg som fotograf. At de som blir fotografert blir fornøyd med bildene, betyr alt for meg.

Jeg har selv to barn og er kjent for å være en tålmodig sjel. Og akkurat det tror jeg er veldig viktig når man skal ta bilder av barn. For det er ikke alltid, eller det er vel egentlig ganske sjeldent at alt går som planlagt når det kommer til barn. Jeg blir ikke stresset av litt grining og har mange triks på lur for å snu på humøret til barnet om det trengs.

Lokalisert på Sotra / Bergen

Jeg bor på Sotra utenfor Bergen sammen med min kone Hanne Linn og våre to barn.

Prisliste barne- og familiefotografering
Lokalisert

Sotra / Bergen / Norge

Bringedalfoto Alf Bringedal MVA 919699957