BARN &

FAMILIE

Jeg mener det beste er å fotografere barn i deres rette element, da får man også fornøyde barn som smiler av glede. Dette kan for eksempel gjøres hjemme eller utendørs. Plasser som lekeplassen eller skogen er områder de aller fleste barn trives godt i og dette skaper en naturlig og fin setting.  

HJEMME-

FOTOGRAFERING

Jeg kommer hjem til dere og setter opp et lite fotostudio. Med meg har jeg bakgrunner og studioblitser. Barna kan da leke i trygge omgivelser mens jeg gjør alt klart. Vi tar gjerne noen pauser underveis slik at vi ikke bruker opp tålmodigheten til barna. Jeg har selv barn og er flink til å lese situasjonen og tar pauser/gjør om på ting når det trengs. Den viktigste suksessfaktoren for fine bilder med glimt i øyet er at vi har barna med oss.  

TILBAKEMELDING

"Vi er veldig fornøyd med bildene Alf tar. De ble veldig flotte. Det er også en kjempe fordel at han kan komme hjem til deg og ta bildene. I en travel hverdag er det veldig behagelig å slippe å stresse ut dørene. Han var tålmodig med barna, veldig profesjonell og det er behagelig å ha han rundt seg."

May-Britt O. Hellesund-Rong

TILBAKEMELDING

"Vi kan virkelig anbefale Alf! Han er en kjempe koselig og dyktig fotograf. Vi hadde søskenfotografering og han var tålmodig og flink med de små.
Utkast og bilder fikk vi kort tid etter fotografering.

Han holdt god kontakt etter fotografering og var opptatt av at vi som kunde skulle være fornøyd. Vi kommer til å bruke Alf igjen og kan anbefale han videre 😊"

Iselin Strandskog

PERSONLIG

Har dere noen ting dere ønsker å ha med på bildene er det helt supert. Jeg elsker å improvisere og å finne nye løsninger. På bildet her brukte vi stuebordet, og ting fra dåpen samt en gammel kasse, for å skape et unikt og personlig dåpsbilde. 

OM MEG - ALF BRINGEDAL

Hei, jeg heter Alf og velkommen til siden min.

 

Jeg har vært interessert i foto helt siden jeg fikk mitt første kamera for mer enn 15 år siden. Gleden ved å forevige et øyeblikksbilde, ett ansiktsuttrykk eller en spesiell stemning er det som driver meg som fotograf. At de som blir fotografert blir fornøyd med bildene, betyr alt for meg.

I 2017 sa jeg opp min faste og trygge jobb for å starte for meg selv som fotograf. Jeg har ikke angret en eneste dag, og er svært takknemlig for at jeg har muligheten til å arbeide med akkurat det jeg ønsker. 

 

Jeg bor på Sotra utenfor Bergen sammen med min forlovede Hanne Linn og våre to barn. Hovedsaklig arbeider jeg i Bergens området, men tar også oppdrag andre plasser i landet.

 

Priser og avtalevilkår

 

Prisene gjelder for barne- og familiefotografering med inntil seks personer. For større grupper, bedrifter, og oppdrag utenfor Bergen, Askøy og Øygarden ta kontakt for et pristilbud tilpasset akkurat deres behov. 

Priser for fotografering

Digitale bilder eller høykvalitets fotoutskrift kommer i tillegg.

Hjemmefotografering - 995 kr

Jeg kommer hjem til dere og setter opp et lite fotostudio.

Utefotografering en lokasjon - 995 kr

Vi møtes på avtalt sted og bruker inntil en time.

Utefotografering to lokasjoner - 1495 kr

Vi avtaler to lokasjoner på forhånd og tar oss god tid med to timer til fotografering.

Hjemmefotografering + utefotografering - 1495 kr

Først tar vi hjemmefotografering, så tar vi utefotografering i nærområdet. 

Bryllupsfotografering 

Trykk her

Priser for digitale bildefiler

Du får ferdig redigerte bildefiler i høy oppløsning til fri privat bruk.

Ca to uker etter fotografering får du tilgang til et online galleri med bilder.

Du velger pakke etter at du har sett bildene.

Bildene som du velger, vil du få i både farge og svart/hvitt. 

Vanligvis får man 30+ bilder å velge mellom. 

 

Pakke med 5 digitale bildefiler - 2200 kr

  Pakke med 10 digitale bildefiler - 3200 kr

  Pakke med 15 digitale bildefiler - 3800 kr

  Pakke med 20 digitale bildefiler - 4400 kr

Priser for høykvalitets fotoutskrift 

På alle fotoutskrifter blir det brukt profesjonelt fotopapir og blekk. Dette sikrer at kvaliteten og holdbarheten på bildet vil bestå i årevis uten at det blir missfarget. Du får med 50 års garanti på missfarging, som gir deg rett på en ny utskrift skulle dette skje før det er gått 50 år. 

 

15X20 - 500 kr                     A5 - 450 kr

20X20 - 600 kr                     A4 - 850 kr

30X30 - 1050 kr                     A3 - 1400 kr

30X40 - 1500 kr                     A2 - 2300 kr

40X40 - 1900 kr                40X50 - 2200 kr

TA KONTAKT

JEG SER FRAM TIL Å HØRE FRA DEG

 

Bildene kan ikke videreselges eller brukes kommersielt (unntak for enkelte pakker til bedrifter, dette avtales på forhånd). Bilder i høy oppløsning uten vannmerke kan brukes hjemme og deles med familie. Bilder som skal deles i sosiale medier må ha et lite diskret vannmerke nede i høyre hjørne. 

Jeg forbeholder meg retten til å bruke bildene i egen markedsføring og på hjemmesiden, hvis du ikke ønsker dette, gi beskjed og jeg respekterer selvfølgelig det. 

Det er ikke noen skjulte kostnader utover det du ser i pakkeprisene. Skulle det være tillegg for kjøring (utenfor Bergen, Sotra og omegn) eller lignende vil dette alltid være avtalt på forhånd. Hvis fotografen ikke kan gjennomføre fotografering etter avtale grunnet sykdom eller andre uforutsette hendelser, kan kunden velge å gå fra avtalen eller vi kan avtale nytt tidspunkt for fotografering. 

 

ORG.NR. 919 699 957 MVA. Prisene som er oppgitt på siden er inkl. mva.